Palingfestijn kent ongelooflijk veel succes

Ons 35ste Palingfestijn was met net geen 190 inschrijvingen een topeditie.


“Veel inschrijvingen, uitmuntende paling en koude schotels, een sterk team in de keuken, achter de toog en in de zaal. Iedereen had er plezier in, dat doet deugd”, benadrukt Hooftman Thomas Vanhoutte.


Ons Palingfestijn vond dit jaar plaats in de foyer van Cultuurcentrum Vredeberg, omdat de keuken in onze Gildekamer (het Piepenholleke) op het begijnhof gesloten is voor een grondige renovatie. De opbrengst van dit Palingfestijn gaat naar de dakrestauratie van het Piepenholleke. Die renovatie wordt door de Gilde zelf gefinancierd.


Het volgende eetfestijn van onze Gilde vindt plaats op zondag 17 november. Dan serveren we konijn klaargemaakt met Caves, het bier van Lier.

Foto’s MSL en CVR