Word sponsor van ons restauratieproject, koop een sleutelhanger

Beste sympathisant van de Koninklijke Gilde der Heren van Lier,


In het voorjaar van 2022 ondertekende de Gilde Heren van Lier een langetermijnerfpachtovereenkomst voor de huisjes St.-Walburgus & St.-Rochus: het pand Piepenholleke, de Raetskamer van de Gilde in het Lierse begijnhof.
Met de ondertekening van deze erfpacht nam de Gilde de renovatieplicht van het pand op zich. Deze renovatie zal echter een aanzienlijk budget vereisen.
Om aan sympathisanten van onze vereniging de mogelijkheid te bieden, dit project een financieel steuntje te geven, wordt eenmalig een unieke Gilde-sleutelhanger aangeboden voor € 15,-.
De bijdrage, gerealiseerd op de verkoop van dit mooie kleinood, gaat integraal naar de restauratie van het Piepenholleke.


Hoe deze sleutelhanger bestellen?

Je kan hem vanaf nu eenvoudigweg bestellen in onze eigenste webshop! Klik op onderstaande link en koop hem online voor €15,-. Pik hem op in het Piepenholleke tijdens de volgende aperitief. Je kan hem ook naar je thuisadres laten verzenden via deze weg voor een toeslag van €3,-.

Bestel de Sleutelhanger hier

Uiteraard kan je de sleutelhanger ook nog gewoon aankopen tijdens de aperitiefzondagen in het Piepenholleke, eveneens aan € 15,- per stuk. Wanneer het Piepenholleke open is, vind je in onze kalender


Door de aankoop van deze Gilde-sleutelhanger wordt u dus een officiële sponsor van het Restauratieproject Piepenholleke.

Beste Gilde-sympathisant, we hopen dat u ons in onze restauratie-opdracht ondersteunt, maar hoe dan ook kijken we er naar uit u te ontmoeten tijdens een van onze aperitiefzondagen of evenementen in het Piepenholleke.


Pro Terra Promissa