Wij hebben een webshop!

Het was een productieve zomer!

Zoals jullie weten hebben wij ons lokaal, het Piepenholleke, sinds 2022 in erfpacht en zijn wij dus verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Het idee was om een sponsorproject op te zetten om ons dak te sponsoren. Een aankondiging op de website en via de courante Kanalen. Dat leek onze “IT dienst” toch wat ongemakkelijk, we leven per slot van rekening in de 21ste eeuw.

Om die sleutelhangers makkelijker toegankelijk te maken is er een webshop opgezet, je kan hem vinden in de Menu balk onder winkel, of gewoon door hier te klikken! (U kan ze uiteraard ook nog steeds gewoon aankopen in het Piepenholleke)

Een webshop voor een sleutelhanger, is dat niet wat overdreven vraagt U zich af?

En gelijk hebt U, verwacht dus onze boekuitgaves, inschrijvingen voor Konijn en Caves, de paling en andere organisatorische opportuniteiten ook op diezelfde shop!

Wordt vervolgd!